Speelparadijs BALLORIG opent vestiging in Alphen aan den Rijn

Lang verwacht, maar nu toch eindelijk opent Ballorig medio 2016 een nieuwe vestiging in Alphen. In de volksmond werd er al langer over gesproken en ook concurrenten aasden op de locatie, maar Ballorig komt eraan!

Als marktleider op het gebied van overdekte speelparadijzen biedt Ballorig straks ook op de Rijnhavenkade in Alphen een plek waar kinderen op een leuke en veilige manier actief binnen kunnen spelen.  Op dit moment zijn de voorbereidingen al in volle gang om te zorgen dat het voormalig Praxis gebouw aan de Rijnhavenkade omgetoverd wordt tot een waanzinnig overdekt speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Het pand voldoet aan alle eisen en biedt de mogelijkheid om urenlang uitdagend te spelen, maar ook zeker om een geslaagd verjaardagsfeestje te vieren.

Er wordt uiteraard ook gedacht aan de ouders, die in een aangename omgeving kunnen genieten van een heerlijke cappuccino, een stukje appeltaart of een lekker broodje. Roald van Tol, formulemanager van Ballorig, is erg blij om te kunnen mededelen dat Ballorig een vestiging opent in Alphen: “Ballorig is al jaren bezig om een vestiging te openen in Alphen, en eindelijk kunnen we nu zeggen dat er aan de Rijnhavenkade in 2016 een Ballorig wordt geopend. Wij zijn zeer content met deze nieuwe locatie. Hoewel er behoorlijk wat moet gebeuren, lijken alle signalen op groen te staan voor een opening vlak na de zomervakantie. We gaan voor een modern en gezellig speelparadijs, waar de inwoners van Alphen en omstreken veel plezier aan zullen beleven”.

Ballorig, al 20 jaar marktleider met 34 vestigingen in Nederland, is de ideale plek waar kinderen van nul tot en met twaalf jaar veilig kunnen spelen, klimmen, glijden en springen met leeftijdgenootjes.